Nedsat pris! Positivitet: kilder til vækst i livet Forstør
Kategorier / sektioner:

Positivitet: kilder til vækst i livet (Bog, Indbundet)

Af: Barbara Fredrickson

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 277
Dato for udgivelse: 16-2-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Henny Thomsen, Else-Marie Thomsen
ISBN-13: 9788777065743
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Louise Perlmutter
Originaltitel: Positivity
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 5

2 - 5 hverdage

301,95 kr

-77,05 kr

Vejl. pris: 379,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Banebrydende forskning viser, hvordan man kan tage de skjulte kræfter i positive følelser, overvinde negativiteten og blomstre.
Vi kender alle til negativitet. Den hænger stor og truende over os og er let at få øje på. Negativiteten gennemsyrer vores selvtale og vores dømmekraft. Den siver ind i samværet med vore børn og vore kolleger og underminerer den gode vilje. For at gøre det endnu værre, så avler negativiteten helbredsskadelige følelser - som vrede, foragt og depresseion - som gennemsiver hele kroppen. Man kan føle den ulmende bitterhed som gnaver i maven, øger blodtrykket og gør musklerne i skuldre og nakke stenhårde.
I mere end tyve år har den verdenskendte forsker Barbara L. Fredrickson forsket i disse spørgsmål. I Positivitet viser hun, hvordan oplevelse af positive følelser i forhold til negative følelser bevirker, at folk opnår, hvad de tidligere kun kunne drømme om. Det at lukke op til ens egne unikke kildevæld af positivitet er en klog og sund investering i fremtiden. Læs, hvordan de forbløffende nye videnskabelige opdagelser om denne magtfulde - men ofte overvurderede - sindstilstand kan udvide vore relationer, forbedre vort helbred, lette depression og udvide vort sind.
Bogen giver velafprøvede redskaber til at skabe et sundere, mere pulserende og blomstrende liv gennem en proces, forfatteren kalder ´den opadgående spiral´.
Bogen henvender sig til alle, der er interesseret i positiv psykologi; den henvender sig også til alle, der ønsker et sundere liv, hvor egne muligheder udfolder sig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Positivitet: kilder til vækst i livet

Positivitet: kilder til vækst i livet