Nedsat pris! Positron Generator - IXO-syndromet (Bind 3) Forstør
Kategorier / sektioner:

Positron Generator - IXO-syndromet (Bind 3) (Bog, Hæftet)

Af: Jan Schwerdfeger

Forlag: Ørnens Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Positron Generator
Sideantal: 293
Dato for udgivelse: 1-1-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Nr. i serien: Bind: Bind 33,
Illustrator: Jan Schwerdfeger
Redaktion: Iben Bertelsen
ISBN-13: 9788790548810
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

237,15 kr

-23%

Vejl. pris: 308,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

3. og sidste bind i serien om de 4 venner - Jet Zi, Zang Poh, Ceachel og Li mu chi - hvor vi følger deres spændende kamp mod Ixolitterne for at redde deres elskede planet Ventura.
Mens Jet Zi er på vej til Atira B, lykkes det Zang Poh at ødelægge Ixolitternes frygtelige våben Ultra Z, i alt fald midlertidigt. Desværre bliver han selv taget til fange ved samme lejlighed.
Trods det midlertidige nederlag på Shirdi, øjner Ragyll de Luxe alligevel nye muligheder; ved at tvinge Zang Poh til at udvikle ny, ond teknologi sammen med Dr. Sulfa kan han endelig tage magten over Ixo og gøre det af med Hybriz Diox III. Ragyll de Luxe I er klar til at overtage hele Ixos angrebsstyrke. Lidet aner han dog at Toxo, hans tro medhjælper, har sine egne planer.
Hvordan vil det gå Zang Poh fanget på Ixo? Vil det lykkes ham at undslippe Dr. Sulfas frekvensmodulator angreb på hans hjerne, eller vil han miste sig selv og slutte sig til Ixolitterne?
Vil Jet Zi være i stand til at bryde igennem til oververdenen og bringe krystallen tilbage til Ventura? Og findes ruten mellem Atira B og Yantra stadig?
Vil Ceachel overleve Stjerneøjetilstanden, og vende tilbage til den fysiske verden, eller vil hun for altid kun leve i oververdenen? Og hvad er det for evner, hun har fået tilgang til?
Ventura er stærkt på vej til at forlade det fysiske univers og blive en del af det ikke fysiske solsystem Antardhana. Vil det lykkes Li mu chi at forstå sin planets transformation, og er det muligt at forhindre at den forlader Taurus X systemet?
Læs den spændende afslutning af den første trilogi i Positron generator serien.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Positron Generator - IXO-syndromet (Bind 3)

Positron Generator - IXO-syndromet (Bind 3)