Postkort fra Grækenland: Af forfatteren til Øen, Den sidste dans,Tråden, Solopgang  og Hjemkomsten
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Postkort fra Grækenland: Af forfatteren til Øen, Den sidste dans,Tråden, Solopgang og Hjemkomsten (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Victoria Hislop

Forlag: Forlaget Zara
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771163209
Udgave: 2. (01-05-2018)
Oplag: 1. (01-05-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hardback
Sideantal: 500
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

  •  Af succesforfatteren til Øen, Tråden, Hjemkomsten, Den sidste dans og Solopgang
  • Skæbner og livshistorier i en rundrejse i det varme, solrige, sansemættende Grækenland
  • Hislops kærlighedsaffære med Grækenland fortsætter.
  • Hendes fantasifulde og overbevisende historier maler et bemærkelsesværdigt portræt af Grækenland, grækerne og deres historie –Sunday Express         

Uge efter uge ankommer postkortene, adresseret til et navn Ellie ikke kender, uden afsenderadresse men altid underskrevet A.  

 Med postkortenes lokkende billeder af Grækenland med den lyse himmel og det dybblå hav, er de et lyspunkt i Ellies liv, men efter et halvt år og til Ellies store skuffelse ophører postkortene med at komme.  

 Ellie har lavet en hel collage af postkortene på sin væg i køkkenet i sin lejlighed, og det inspirerer hende til at tage sydpå og se det skønne land med egne øjne.   Om morgenen, inden Ellie tager af sted til Athen, ankommer en notesbog. Dens sider fortæller historien om en mands odyssé gennem Grækenland.

Bevægende, overraskende og undertiden mørkt – en fortælling, der udfolder sig med opdagelsen af ikke blot en kultur men også et ønske om at leve livet fuldt endnu engang.          

  Victoria Hislop har studeret engelsk på St. Hilda’s College, Oxford, og har skrevet rejselitteratur for aviser, tidsskrifter mm. Hun er en pålidelig fortæller, som researcher grundigt til sine romaner. Hendes debutroman, Øen, har solgt over 2 millioner eksemplarer, og hendes bøger er oversat til flere end 30 sprog.  Victoria Hislop har studeret engelsk på St. Hilda’s College, Oxford, og har skrevet rejselitteratur for aviser, tidsskrifter mm. Hun er en pålidelig fortæller, som researcher grundigt til sine romaner. Hendes debutroman, Øen, har gået sin sejrsgang over Europa og i USA og indbragt mange priser og lovord 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Postkort fra Grækenland: Af forfatteren til Øen, Den sidste dans,Tråden, Solopgang  og Hjemkomsten

Postkort fra Grækenland: Af forfatteren til Øen, Den sidste dans,Tråden, Solopgang og Hjemkomsten