Poul Glargaards datter (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Mette Glargaard

Forlag: Forlaget Grenen
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740902242
Udgave: 1. (03-03-2015)
Oplagsdato: 2015-03-03
Indbinding: Paperback
Sideantal: 220
Originaltitel: Poul Glargaards datter
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
166,70 kr
67,40 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Min far, skuespilleren Poul Glargaard, var sygeligt selvoptaget og afhængig af andres opmærksomhed, som en misbruger er afhængig af alkohol eller stoffer. Når han ikke fik, hvad han krævede var konsekvenserne alvorlige for omgivelserne og jeg var fra jeg var helt lille vidne til hans pludselige angreb og afstraffelse på kvinderne omkring ham.
Som datter var jeg mere en forlængelse af ham, end en selvstændig person – jeg var til for at støtte ham og dække hans behov. Min egen personlighed var usynlig. Derfor også bogens titel, som netop antyder dette.
Bogen indeholder masser af eksempler og historier, der fortæller om følelsesmæssig incest, angsten, usikkerheden og det kaos, som Poul Glargaard udsatte sine omgivelser for, samt billeder og breve, der illustrerer hans liv og person.
Med denne bog håber jeg, dels at kunne give indblik i et liv, der så smukt ud på facaden, men bestemt havde en bagside, og dels at kunne give stemme til de mange, der er og har været udsat for psykisk omsorgssvigt og følelsesmæssig incest.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Poul Glargaards datter

Poul Glargaards datter