Nedsat pris! Power i projekter og portefølje Forstør
Kategorier / sektioner:

Power i projekter og portefølje (Bog, Indbundet)

Forlag: Jurist- og Økonomforbundet
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 437
Dato for udgivelse: 9-10-2008
Udgivelse: 2. udgave, 2008.
Illustrator: Yogi
Medforfattere: Mette Lindegaard Attrup, John Ryding Olsson
ISBN-13: 9788757416657
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Mette Lindegaard Attrup, John Ryding Olsson
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 12

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

543,75 kr

-13%

Vejl. pris: 625,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Behovet for professionel ledelse af projekter og den samlede projektportefølje er øget markant, fordi succes med projekter er blevet stadig mere vitalt for organisationers udviklings- og overlevelsesevne.  


Denne anvendelsesorienterede bog om projektledelse og projektlederskab henvender sig både til erfarne og mindre erfarne projektfolk i såvel offentlige som private organisationer. 


Bogen giver konkrete anvisninger på, hvordan man får succes med projektlederens typiske discipliner som målsætning, styring, planlægning og organisering. Dertil kommer de mere "bløde" discipliner som f.eks. ledelse af projektgruppen, coaching, kommunikation og konflikthåndtering. 


Bogen behandler også topledelsens involvering i ledelsen af organisationens samlede projektportefølje, samt programledelse af flere projekter med fælles formål. Målet er at skabe sammenhæng mellem de enkelte projekter og den samlede strategi. Her introduceres konceptet Project Excellence, der øger hele organisationens projektorientering, bl.a. ved at skabe de rette organisatoriske rammer for vellykkede projektgennemførelser.


Denne nye anden udgave af bogen er udvidet på følgende områder: I kapitel 5 er afsnittet om risikoanalyse udvidet med betragtninger om hvordan risici påvirker projektets business case. Kapitel 8 er udvidet inden for emnet forandringsledelse, hvor fem implementeringsprincipper er beskrevet, samt tilføjelse af principper for valget af implementeringsstrategi.Kapitel 10 er nu opbygget efter principperne i project governance. Programledelse har fået en større vægt, og to nye områder; lean projektledelse og effektmåling på projekter, programmer og portefølje er medtaget i kapitlet.


En af bogens stærke sider er koblingen mellem det teoretiske og den praktiske anvendelse. Det ses bl.a. ved, at en mængde nyttige værktøjer til projekt- og porteføljeledelse findes på den medfølgende CD-ROM. Disse værktøjer kan også frit downloades fra bogens hjemmeside hos forlaget.


Bogens emnevalg dækker det pensum, der kræves for at blive certificeret projektleder efter den europæiske IPMA-ordning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Power i projekter og portefølje

Power i projekter og portefølje