Nedsat pris! Power: LP Forstør
Kategorier / sektioner:

Power: LP

Af: Søren Ulrik Thomsen

Forlag: Gyldendal
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 15-9-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788702219173
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Michelle Carlslund
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter succesen i 2013 med det prisvindende musik- og poesialbum Rystet spejl. Musik og poesi er Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter nu aktuelle med deres nye dobbeltalbum POWER. Band og forfatter er på albummet gået tilbage i tiden og har taget fat i tekster fra digterens tidligere samlinger: City slang (1981), Ukendt under den samme måne (1982), Nye digte (1987) og Hjemfalden (1991).


Det har længe været et ønske for både Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter at udvide deres samarbejde med nyt materiale. Teksterne fra 80´erne og 90´erne rummer noget indestængt, råt og rytmisk, hvilket har inspireret bandet hen mod en mere beatorienteret lyd, hvor både akustiske og elektroniske trommebeats har fået en fremtrædende rolle. De fleste af digtene skrev forfatteren, da han var i tyverne, og nu skriver bandet så - med en generations tidsforskel - musik til digtene og sætter altså teksterne ind i en nutidig lyd.


Bandet har desuden komponeret musik til 3 af teksterne fra Søren Ulrik Thomsens seneste udgivelse: En hårnål klemt inde bag panelet.


POWER består af 16 numre med digterens egen oplæsning og 6 sangnumre med tekster af forfatteren.


Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter spænder vidt og arbejder på tværs af genrer. Hvor Rystet spejl. Musik og poesi var lyden af byens blå korridorer, erindring og regnvejr, er POWER lyden af kølig neon, buldrende S-tog og blodets løb gennem kroppens årer.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Power: LP

Power: LP