Nedsat pris! Åh Aarhus: rapport fra syv fodrejser ad indfaldsveje, stræder og gågader på sporet af det helt særlige aarhusianske Forstør
Kategorier / sektioner:

Åh Aarhus: rapport fra syv fodrejser ad indfaldsveje, stræder og gågader på sporet af det helt særlige aarhusianske (Bog, Hardback)

Forlag: Gad
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 230
Dato for udgivelse: 20-1-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Carsten Ingemann, Rasmus Buhl
Medforfattere: Stig Olesen, Carsten Ingemann
ISBN-13: 9788712053101
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Kort: Rasmus Buhl
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

271,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad er nu det med Aarhus?


- en fodrejse på sporet af en by og dens særheder 


Det går rigtigt godt i Aarhus. ARoS, Dokk1, Sculpture by the Sea og Moesgaard Museum trækker besøgende til fra hele verden, mens michelinstjerner langsomt drysser ned over byens restauranter. Og AGF er (indtil videre) tilbage i Superligaen.


Således fyldt med selvtillid springer Aarhus op på den internationale scene som Europæisk Kulturhovedstad 2017. Millioner af sydeuropæere, der aldrig tidligere har kendt til byens eksistens, vil nu pludselig med undren læse begejstrede reportager og se spændende tv-udsendelser fra Danmarks næststørste by. Også mange danskere vil for første gang stifte indgående bekendtskab med Aarhus. En by, der tilsyneladende er drevet af lige dele kulturelt storhedsvanvid og latent mindreværdskompleks.


Men pråliiåhørhærægår, som man siger, når udenbys besøgende skal have forklaret specialiteter som kamikazetrafikken på Ringgaden, lugten af ramsløg i Riis Skov, den ny klassekamp i Øgadekvarteret, smedejernsgitrene i Skåde Bakker, de løsthængende skjorter på Café Casablanca, blomstersælgeren i Regina Arkaden, opfindelsen af negerbollen i Klostergade og det blodige udfald af den store mågekrig i Aarhus Ø.


´Åh, Aarhus´ er en kærlig-ironisk rapport i tekst og fotos fra syv vandreture ad de store indfaldsveje til Danmarks kontinentale hovedstad.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Åh Aarhus: rapport fra syv fodrejser ad indfaldsveje, stræder og gågader på sporet af det helt særlige aarhusianske

Åh Aarhus: rapport fra syv fodrejser ad indfaldsveje, stræder og gågader på sporet af det helt særlige aarhusianske