Præsten & kogejomfruen Forstør
Kategorier / sektioner:

Præsten & kogejomfruen (Bog, Indbundet)

Forlag: Unitas
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 265
Dato for udgivelse: 22-10-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Medforfattere: Poul Joachim Stender, Susanne Engelstoft Rasmussen
ISBN-13: 9788775176557
Produkt type: Bog
Fotograf: Lars Kaslov
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Poul Joachim Stender - Susanne Engelstoft Rasmussen
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

39,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Når vi i dag fører gaflen til munden dukker der en række forskellige historier op om fedtprocenter, salmonella, sprøjtegifte osv. Maden bliver forbundet med sygdomshistorier og dyreetik. Denne kogebog vil tilføre maden nye ingredienser: sanselighed og den store fortælling.
Titlen på kogebogen er Præsten & Kogejomfruen. Denne titel dækker over de to forfattere, præsten Poul Joachim Stender og kogejomfruen og madskribenten Susanne Engelstoft Rasmussen. »Vi har glemt at mad og religion hører sammen også i kristendommen. Ved at knytte maden sammen med de bibelske fortællinger og ved at give idéer til at fejre årets højtider, kan maden hjælpe os til huske, hvem vi var og er«, siger Poul Joachim Stender.
I Præsten & Kogejomfruen bruges opskrifterne til at fortælle bibelhistorie. En dessert med figner og kardemommeis knyttes sammen med figenbladene som ´verden første tøj´ i Paradisets have. Oksegryde med sort porter beretter om en langfredag, mørk som den sorteste porter. Kyndelmisse, Helligtrekongersøndag og Allehelgens søndag får alle en ret og et ord med på vejen. Desuden er der opskrifter til dåb, konfirmation, bryllup og begravelse - samt idé til en picnickurv til gravstedet.
»Mad er en måde at vise næstekærlighed på«, siger Poul Joachim Stender. »Vi er alle Guds kokke i verden og vores mission med kogebogen er at sprede glæde og fællesskab gennem vidunderlige måltider i Jesu navn, så vi kan smage evig-heden i maden«.
Præsten & Kogejomfruen er rigt illustreret med fotos af fotografen Lars Kaslov. Han har formået at få billederne af retterne koblet smukt sammen med de kristne symboler og farver.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Præsten & kogejomfruen

Præsten & kogejomfruen