Praktikbogen. Social- og sundhedsassistent
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Praktikbogen. Social- og sundhedsassistent (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Henrik Andersen, Christina Klyhs Albeck, Bente Søndergaard

Forlag: Munksgaard
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762818897
Udgave: 1. (19-06-2018)
Oplag: 2. (03-12-2018)
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 392
Fagredaktør: Henrik Andersen
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Praktikbogen – social- og sundhedsassistent er skrevet til elever, der er i gang med uddannelsen til social- og sundhedsassistent.

Som elev indgår man i både arbejds- og læringsfællesskaber i praktikperioderne, og det er vigtigt, at både elev og vejleder hele tiden er bevidste om, hvad der ligger i praktikmålene, og hvordan man kan arbejde med dem. Denne bog kan hjælpe både elever og vejledere til at forstå og arbejde med målene.

Bogen indeholder en grundig beskrivelse af de 20 praktikmål, som indgår i praktikuddannelsen. Alle målene er uddybet, og der er forslag til en lang række opgaver, som eleven kan løse for at nå målene.

Bogen hjælper også til at skabe større sammenhæng mellem skole- og praktikperioder, bl.a. ved at der i opgaverne er henvisninger til relevante kapitler i lærebøgerne. Desuden bygger en del af bogens opgaver på redskaber og modeller, som både findes i lærebøgerne og som opslag bagerst i praktikbogen.

I bogen er også beskrevet, hvordan man kan arbejde med mål på forskellige niveauer og hele tiden dygtiggøre sig både fra praktik til praktik og i resten af arbejdslivet som social- og sundhedsassistent.

Anmeldelser (0)