Forstør
Kategorier / sektioner:

Praktisk Elektroakustik (Bog, Indbundet)

Forlag: Fog
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 314
Dato for udgivelse: 15-9-2004
Udgivelse: 2. udgave, 2004.
Illustrator: Eddy Bøgh Brixen
Redaktion: Eddy Bøgh Brixen & Jan Voetmann
Medforfattere: Eddy Bøgh Brixen, Jan Voetmann
ISBN-13: 9788791117107
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Eddy Bøgh Brixen - Jan Voetmann
År for denne udgave: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

464,85 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen om lyd og lydudstyr, 2. udgave. Førsteudgaven har gennem årene været den mest populære og mest udbredte lære- og opslagsbog for alle med interesse for lyd, både amatører og professionelle.
Som bogens titel siger, handler bogen om elektroakustik, dvs. det område der beskæftiger sig med lyd og lydudstyr: Fra akustisk lyd via mikrofoner til elektriske signaler og deres behandling i elektronisk udstyr og tilbage til akustisk lyd via højttalere eller hovedtelefoner. Bogens indhold afspejler, hvad den praktisk arbejdende lydtekniker har brug for at vide. Den er skrevet på en måde, så teorien kan læres og forstås. Det kendetegner såvel denne nye reviderede og opdaterede version, som 1. udgaven, at alt er forklaret i et letfatteligt sprog og med mange illustrationer. Denne præsentationsform har nok også været medvirkende til, at 1. udgaven er solgt til en promille af den danske befolkning. Det er kan vel kaldes succes for en fagbog på et så specielt og smalt område ikke mindst i en tid, hvor så mange ellers bruger internettet som primær informationskilde.
Forfatterne er kendt for deres mangeårige virke som konsulenter på området og ikke mindst som undervisere på DR, Filmskolen, Statens Teaterskole, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium (DKDM), Rytmisk Musikkonservatorium mm. Desuden har de på Lydteknisk Institut og DELTA stået for "Kurser for Lydfolk", en kursusserie med mere end 25 titler inden for praktisk elektroakustik.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Praktisk Elektroakustik

Praktisk Elektroakustik