Nedsat pris! Praktisk oftalmologi Forstør
Kategorier / sektioner:

Praktisk oftalmologi (Bog, Hæftet)

Forlag: Gad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 335
Dato for udgivelse: 12-4-2013
Udgivelse: 3. udgave, 2013.
Illustrator: Martin Bassett
Redaktion: Anne Katrin Sjølie, Peter Fahmy, Steffen Hamann, Michael Larsen
ISBN-13: 9788712047292
Produkt type: Bog
Bidragyder: Kirsten Baggesen m.fl.
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Tegner: Martin Bassett
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 2

Mangler pt.

390,65 kr

-13%

Vejl. pris: 449,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

De fleste læger køber kun én bog om øjensygdomme gennem deres karriere, og det er under medicinstudiet. Det stiller store krav til en sådan bog, som skal være pensumdækkende og pædagogisk, men på samme tid praktisk og anvendelig for den handlende læge, der også skal bruge bogen efter endt studium. For uanset specialevalg vil de fleste klinikere gang på gang møde patienter med øjenproblemer enten i skadestuen, på stuegang eller i almen praksis.


Selvom bogen således primært er målrettet læger og medicinstuderende, er der også taget hensyn til, at optikere, sygeplejersker og andre fagpersoner, der arbejder med øjenpatienter, skal kunne drage nytte af den.


I 3. udgave af bogen fastholdes inddelingen i tre afsnit. Det første afsnit omhandler de basale discipliner, der skal understøtte forståelsen af sygdommene, nemlig anatomi og fysiologi, optik, farmakologi samt anamnese og undersøgelse.


Andet afsnit gennemgår systematisk over flere kapitler de enkelte øjensygdomme samt tværgående områder som fx neuro-oftalmologi, børneoftalmologi og socialoftalmologi.


Tredje afsnit er symptom- eller problemorienteret, og her beskrives de enkelte sygdomme fra klinikerens synsvinkel, hvad enten man står over for en patient med et akut rødt øje, synsforstyrrelser eller synstab, eller man vurderer traumer i skadestuen. Vigtige pointer er fremhævet i røde bokse, mens baggrundsviden, sygehistorier m.m. findes i grønne bokse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Praktisk oftalmologi

Praktisk oftalmologi