Nedsat pris! Praktisk stresscoaching: om at hjælpe mennesker med stress
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Praktisk stresscoaching: om at hjælpe mennesker med stress (Hæftet, Dansk)

Af: Bjarne Toftegård

Forlag: Go'Bog
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791913150
Udgave: 1. (01-07-2009)
Oplag: 6. (12-07-2017)
Første udgivelsesår: 2009
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
191,50 kr
192,20 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vi oplever mere og mere stress, og flere og flere bliver alvorligt stressede. 10-12 % af alle dan­skere i den erhvervsaktive alder er så stress­ede, at de har brug for hjælp, og hvis man ikke får den rette hjælp, kan stress få alvorlige konsekvenser.

Denne bog handler om, hvordan man kan hjælpe mennesker med stress. Det er vigtigt at kunne give kompetent hjælp, da man ellers risikerer at gøre ondt værre. F.eks. kan klassisk coaching, traditionel ledelse eller velment behandling gøre, at stressen trækker ud, og at den stressede person træffer forkerte beslutninger. Stresscoaching er andet og mere end klassisk coaching.

Bogen beskriver, hvad stress egentligt er, hvordan den opstår, hvordan den hænger sammen med personligheden, former for hjælp, udbredelse, osv. Det er vigtigt at for­stå stress for at kunne give den rette hjælp.

Bogen beskriver også et koncept for stresscoaching, hvordan dette afviger fra klas­sisk coaching, samt speci­elle forhold, man skal være opmærksom på.

Bogen indeholder desuden 14 konkrete værktøjer, forslag til håndtering af nogle typiske stress­årsager og forskellige personlighedstyper, samt et konkret eksempel på, hvordan man, trin for trin, kan hjælpe en stresset person.

Bjarne Toftegård (f. 1960), stressekspert, ph.d. og cand.polyt., er leder af Fore­byg Stress ApS, foredragsholder, uddanner stresscoaches og hjælper virksom­heder og privat­personer med at forstå, håndtere og forebygge stress.

Anmeldelser (0)