Nedsat pris! Praxis
Kategorier / sektioner:

Praxis (Bog, Hæftet)

Af: Fay Weldon

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 376
Dato for udgivelse: 28-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788711950487
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver
->Bog
Hæftet
260,95 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
60,70 kr

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Jeg, Praxis Duveen, som er gammel og næppe ved mine fulde fem, testamenterer Jer herved disse mine erindringer. Måske kan de hjælpe Jer; de er bestemt ikke til nogen støtte for mig, og da slet ikke for mine gamle knogler, når jeg klavrer ud af badekarret. Det var netop det, jeg var i færd med, da jeg i aftes gled i sæben og splintrede min albue. I morges gjorde det så ondt, at jeg tog bussen til hospitalet i stedet for parken.
Mine fordums søstre, mine tidligere veninder: jeg har gjort, hvad I forlangte af mig, og se så på mig nu!"
Med sort humor og uden sentimentalitet fortæller Praxis Duveen om sit ulykkelige liv og de forskellige former for kvindeundertrykkelse, hun har oplevet.
Den engelske forfatter Fay Weldon (f. 1931) har gennem hele sit forfatterskab skrevet med stor indlevelse, kærlighed og humor om kvindelivets kompleksitet i både essays, novellesamlinger og romaner, hvoraf over tyve er udkommet på dansk. Derudover har Weldon skrevet tv-dramatik, kulturjournalistik og en selvbiografi.
"En højst uortodosk kvindebog, der vil falde som en bombe ned i den hjemlige kvindedebat… Først og sidst er bogen befriende ved sin humor." – Berlingske Tidende
"Romanen er et sanseligt og originalt kunstværk… "Praxis" er en bevægende bog." – Weekendavisen
"Man er ganske overvældet… Den er ovenud god… Bogen er grusom og stærk og grotesk og yndefuld. Læs den." – Ekstra BladetFay Weldon (f. 1931) har skrevet om kvindeliv i essay- og novellersamlinger og i romaner, hvoraf der er udkommet over 20 på dansk. Desuden har hun skrevet tv-dramatik og kulturjournalistik og sin selvbiografi.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Praxis

Praxis