Prinsessen og troldungen Forstør
Kategorier / sektioner:

Prinsessen og troldungen (Bog, Indbundet)

Af: Lene Langkow Saaek

Forlag: Alma
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 44
Dato for udgivelse: 5-9-1998
Udgivelse: 1. udgave, 1999.
Illustrator: Lene Langkow Saaek
ISBN-13: 9788772431833
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Anvendelighed: Fra 4 år
År for denne udgave: 1999
Første udgivelsesår: 1998
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

25,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er ikke altid lige let at være storesøster. Faktisk kan det være helt forfærdeligt. ALTID skal man gøre alting. ALDRIG får man lige så fine gaver som den lille. ALLE ens ting bliver ødelagt. Og ens forældre tager sig HELE TIDEN kun af den lille unge.
Sådan er det også for den helt utroligt søde og kønne prinsesse her i bogen. En dag er der pludselig dukket en rædsom troldunge op derhjemme. Og intet er som før.
I denne både barske og humoristiske fortælling, der er gennemillustreret af forfatteren selv, tager storesøster hånd om problemet og skaffer troldungen af vejen i den sorte nat, og først da prinsessen selv lærer frygten at kende, forliger hun sig med troldungen, og de forenes i knus og smækkys.
Lene Langkow Saak er en ung sprælsk debutant, der med stort talent både kan tegne og skrive (...) En herlig symbiose af noget legende let, noget herligt konsekvent og en fin ironi. Eva Glistrup, Berlingske Tidende
En bog for alle arme storesøstre - og hvilken flot debut af Lene Langkow Saaek! Det gyser helt ned i maven! (...) Der er masser af befriende humor i bogen, der bevæger sig på kanten af det mere crazy. God til oplæsning. God til forældre. Og til 4-7 årige storesøstre/brødre. Bibliotekernes lektørudtalelser

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Prinsessen og troldungen

Prinsessen og troldungen

Kunder, der købte denne vare, købte også