Nedsat pris! Production design: Fra proces til udtryk

Production design: Fra proces til udtryk (Bog, Paperback, Dansk)

Forfattere: Naja Aggerholm, Jakob Ion Wille og Kim Toft Hansen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788759333860
Udgave: 1. (14-08-2020)
Oplag: 1. (14-08-2020)
Indbinding: Paperback
Sideantal: 175
Originalsprog: Dansk

Forventes på lager: 14-08-2020

Levering : Kan forudbestilles (Udk. 14-08-2020)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vi kigger på det, men ser det sjældent: Production design. 


Når vi ser film, tv-serier, computerspil og andre audiovisuelle medier, husker vi oftest fortællingen, men kun i særlige tilfælde det miljø, univers og visuelle udtryk, som omgiver fortællingen. Alt det omgivende kaldes med et samlende begreb production design.  Production design bygger verdener og er altså allestedsnærværende i billedet, men bliver ofte ubevidst registeret som baggrund og overset. 


Production design - fra proces til udtryk præsenterer en ny analysemodel til at forstå og undersøge production design som både en kreativ designproces og som et designudtryk. Bogen er baseret på interviews med en række fremtrædende, danske production designere, som i denne anledning giver dyb indsigt i deres arbejde og adgang til deres arbejds- og researchmaterialer. Bogen demonstrerer, hvordan et tæt samspil mellem akademiske mediestudier og mediebranchen kan bidrage til at styrke og forny arbejdet med production design.  


Bogen er rettet mod studerende på og forskere ved film- og medieuddannelser, der arbejder med production design på et akademisk-analytisk eller praktisk-kunstnerisk niveau.

Anmeldelser (0)