Nedsat pris! Produktivitet og Arbejdsglæde: din kommunikation er nøglen
Kategorier / sektioner:

Produktivitet og Arbejdsglæde: din kommunikation er nøglen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Mads Peter Gede

Forlag: Varius Forlag (Poly)
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 153
Dato for udgivelse: 6-2-2019
Udgivelse: 2. udgave, 2019.
Udgiver: Varius Forlag
Illustrator: Anne Mette Jensen
Redaktion: Pia Barnholdt Kristoffersen
ISBN-13: 9788793007291
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

263,65 kr

-7.5%

Vejl. pris: 285,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vil du sprede arbejdsglæde på din arbejdsplads og forbedre dine mindre gode relationer? Vil du have din chef til at rose og anerkende dig og din indsats? Har du brug for at blive bedre til at give dine medarbejdere feed back uden at skade din relation til dem? Er øget gennemslagskraft ved at tage den svære samtale og få tingene sagt til rette vedkommende noget for dig?
Denne bog er til dig, der vil have mere arbejdsglæde og forøge din værdi i virksomheden ved at bidrage til andres arbejdsglæde. Nøglen er at forbedre din kommunikation. Det handler om, hvad du kommunikerer, og hvordan du gør det.
Du vil blive inspireret og motiveret til at handle i dit eget arbejdsliv. Du tager den svære samtale, hvor du kommunikerer dine behov direkte og fra egen banehalvdel til den anden. Eller du bidrager på anden måde til at ændre andres adfærd ved at ændre din egen ditto. Du tager hånd om dine mindre gode relationer, så de trinvist forbedres. Bedre relationer giver mere arbejdsglæde og højere produktivitet. Det vil booste din karriere.
Bogen giver dig redskaber til at håndtere uundgåelige konflikter konstruktivt og forhindre mange af de unødvendige konflikter i dit arbejdsliv i at opstå eller forværres. Du vil indse, at du aldrig er et hjælpeløst offer. Du kan altid finde gode handlemuligheder ved at analysere dig frem til de reelle behov, der er i spil.
Teksten er let, teoretisk tilgængelig og foret med eksempler fra virkeligheden, som forfatteren selv har oplevet eller er stødt på gennem sin undervisning og konfliktrådgivning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Produktivitet og Arbejdsglæde: din kommunikation er nøglen

Produktivitet og Arbejdsglæde: din kommunikation er nøglen