Prøvebekendtgørelsen: sammenstilling, bemærkninger, og gennemførelsesbestemmelser (2009-10) Forstør
Kategorier / sektioner:

Prøvebekendtgørelsen: sammenstilling, bemærkninger, og gennemførelsesbestemmelser (2009-10) (Bog, Paperback)

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Lovserien
Sideantal: 75
Dato for udgivelse: 8-12-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Nr. i serien: Bind: 2009-10,
Medforfattere: Niels Plischewski, Signe Holm-Larsen
ISBN-13: 9788772814698
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ny udgave forberedes af forlaget.

123,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Prøvebekendtgørelsen 2009-10 - Sammenstilling, bemærkninger og gennemførelsesbestemmelser m.v.

Prøvebekendtgørelsen 2009-10 - sammenstilling, bemærkninger og gennemførelsesbestemmelser er i forhold til 2008-09-udgaven ændret gennemgribende med virkning fra 1. august 2009. De nye regler gælder fra den ordinære prøvetermin maj-juni 2010, ved semesterprøver dog allerede fra december-januar 2009-10.
Ændringerne har sat sig klare spor i bogen. Den gældende bekendtgørelse nr. 749 af 13. juli 2009 om folkeskolens afsluttende prøver omhandler nu alene folkeskolens afsluttende prøver og ikke mere prøver og eksamener i de almene og studieforberedende ungdoms- og voksenuddannelser. Af stof, der i år er enten grundigt revideret eller helt nyt, kan bl.a. nævnes bestemmelserne om prøvekrav, adgang og tilmelding til prøve, dispensationsmuligheder og fritagelse for at gå til prøve, afgangsbevis samt retningslinjer om praktiske og proceduremæssige forhold ved prøveafholdelsen mv. Hertil kommer nye regler om pædagogisk-psykologisk rådgivning, om fejl og mangler ved prøver, om klager i forbindelse med prøver og om bedømmelse af skriftlige opgaver samt opdaterede prøver i 10. klasse. Bogen giver dermed et helhedsbillede af folkeskolens afsluttende prøver.
Da ændringerne er så omfattende set i relation til tidligere år, er selve prøvebekendtgørelsen derfor i denne udgave ikke sammenstillet med de tidligere regler, men ved de af de øvrige dokumenter, hvor ændringerne i bestemmelserne er mindre indgribende, er der fortsat benyttet en komparativ opsætning, hvor gældende og tidligere regler er sat side om side, så man umiddelbart kan aflæse, hvad der er blevet anderledes ved de kommende prøver.
Bogens målgruppe er primært ledere og lærere i folkeskolen, de private grundskoler, efterskoler og læreruddannelsen, som med denne udgivelse kan være bedre rustet til at realisere kravene på uddannelsesområdet.
Bogen er kommenteret og redigeret af Signe Holm-Larsen og Niels Plischewski.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Prøvebekendtgørelsen: sammenstilling, bemærkninger, og gennemførelsesbestemmelser (2009-10)

Prøvebekendtgørelsen: sammenstilling, bemærkninger, og gennemførelsesbestemmelser (2009-10)