Prøvehåndbog for skoleledere - ansvar og opgaver Forstør
Kategorier / sektioner:

Prøvehåndbog for skoleledere - ansvar og opgaver (Bog, Paperback)

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 90
Dato for udgivelse: 29-4-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
Medforfattere: Signe Holm-Larsen, Niels Plischewski
ISBN-13: 9788771601350
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

316,35 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

2. udgaven dækker alle ændringer forårsaget af folkeskolereformen 2014 og den reviderede prøvebekendtgørelse. Ydermere indeholder bogen et nyt kapitel om ´Forsøgs- og udviklingstendenser´ i relation til folkeskolens prøver.
Prøvehåndbog for skoleledere giver overblik over lovkrav og ledelsesmæssige handlemuligheder ved at indsætte ledelsens arbejde med prøverne i et årshjul, der oversigtligt koordinerer ledelsesopgaverne ved de ordinære prøver og semesterprøverne. Bogen giver også mange eksempler på, hvordan administrative opgaver kan delegeres, så skolelederens tid og kræfter frigøres til ledelse. Vilkår og bindinger ved prøverne, som ofte tages for givet, bliver her problematiseret, og skoleledelsens valg- og fortolkningsmuligheder tydeliggøres.
Bogens enkelte afsnit tager udgangspunkt i skoleledelsens relationer til eleverne og deres forældre som brugere, til eksaminatorer og censorer som samarbejdsparter i bedømmelsesprocessen til Undervisningsministeriet og kommunalbestyrelsen. Undervejs sættes der fokus på opgaver, der kan give anledning til særlig overvejelse i skolens hverdag.
Til bogen er udarbejdet en række digitale værktøjer, oversigter og skemaer, som kan tilpasses til de lokale forhold. De findes på forlagets hjemmeside. .
Bogen henvender sig til alle med ledelsesfunktioner i både folkeskolen og andre skoleformer, som afholder folkeskolens prøver.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Prøvehåndbog for skoleledere - ansvar og opgaver

Prøvehåndbog for skoleledere - ansvar og opgaver