Nedsat pris! Profession og samfund: grundfaglighed på pædagoguddannelsen
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Profession og samfund: grundfaglighed på pædagoguddannelsen (Bog, Paperback, Dansk)

Forlag: Frydenlund
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771185737
Udgave: 1. (04-05-2016)
Oplag: 1. (04-05-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Paperback
Sideantal: 240
Fagredaktør: Flemming B. Olsen
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En grundbog til pædagogstuderende på uddannelsens fællesdel med fokus på pædagogprofessionens samfundsmæssige og historiske kontekst og aktuelle vilkår.
Bogens ti kapitler gennemgår blandt andet den danske velfærdshistorie og den udvikling, der er sket inden for uddannelsen til og arbejdet som pædagog, og læseren får dermed en grundig indføring i professionen før og nu.
En stor del af kapitlerne fokuserer på det pædagogiske arbejde i dagens Danmark. Det handler blandt andet om pædagogiske rutiner og dilemmaer foruden om aktuelle emner såsom sundhedsfremme, flerkulturelle pædagogiske fællesskaber og brugen af engelsk til leg og læring. Særligt bogens to sidste kapitler peger også mod den videre uddannelse, idet de blandt andet går i dybden med praktikformer og socialpædagogiske problemstillinger.
De enkelte kapitler refererer enten direkte til områdets kompetence-, videns- og færdighedsmål eller inddrager dem som perspektiv. Forfatterne repræsenterer en bred vifte af faglige tilgange, men fælles for dem alle er, at de er eksperter inden for netop deres pædagogiske områder. 
Bogens bidragydere er Bent Greve, Karsten Tuft, Birgit Kirkebæk, Nils Falk Hansen, Kaj Storgaard Jensen, Anne Skov, Ditte Sørensen, Søren Smidt, Suzanne Krogh, Kirsten Kortbek, Mathilde Sederberg, Anne Bahrenscheer, Jill Mehlbye, Gert Bonde Nielsen, Gitte Lyng Rasmussen, Birgitte Højberg og Thomas Klostergaard Andersen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Profession og samfund: grundfaglighed på pædagoguddannelsen

Profession og samfund: grundfaglighed på pædagoguddannelsen