Nedsat pris! Professionel Jæger Forstør
Kategorier / sektioner:

Professionel Jæger (Bog, Indbundet)

Af: Freddy Wulff

Forlag: Gad
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 222
Dato for udgivelse: 23-9-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788712046523
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay, Imperiet
Fotograf: Freddy Wulff
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 4

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
154,95 kr
Hæftet
193,75 kr
epub
179,55 kr

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dette er bogen til alle, som elsker jagt. Skrevet af en mand, der har jagten i blodet og som ingen anden dansker for alvor har udlevet jagtdrømmen. Freddy Wulff kan berette om alt fra at nedlægge vilde geder og australske vandbøfler og at rejse verden rundt i en søgen efter store jagteventyr.
Men han kan også fortælle om at miste 86 kolleger og venner - dem, som ikke overlevede mødet med det vilde. Det er ikke en ufarlig vej, Wulff har valgt. Men han var solgt, da han første gang var på jagt i Grønland, 21 år gammel. Oplevelsen fik ham til at tage en beslutning, som kom til at ændre hans liv for evigt: Han ville være professionel jæger.
I en periode var han ansat af det new zealandske skovvæsen. Til at jage og nedbringe bestandene af kronvildt, vilde geder og vildsvin. I op til seks måneder opholdt han sig alene i New Zealands uvejsomme skov- og bjergområder. I Nordaustralien jagtede han vandbøfler, og rejsen fortsatte ud i verden til steder, hvor der ventede et nyt bytte.
Wulff har ikke bare turdet opsøge ´det vilde liv´, han kan også fortælle så levende om det, at man får lyst til at sælge alt og selv kaste sig ud i et jagteventyr som han har gjort.  Denne bog rummer en række af Freddy Wulffs største og mest intense jagtoplevelser - og den er illustreret med hans egne fantastiske fotos.
Freddy Wulff er uddannet ØK-mand, men hans udlængsel og umættelige nysgerrighed tilsat målrettethed har bragt ham til de fleste dele af verden. Her har han bl.a. arbejdet som professionel jæger. I 2010 udkom bogen om Freddys begivenhedsrige liv, Freddy Wulff. Danmarks vildeste eventyrer, skrevet af Søren Anker Madsen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Professionel Jæger

Professionel Jæger