Nedsat pris! Projektets styregruppe - teori, praksis og anbefalinger: med 17 værktøjer til professionalisering af styregruppen - lige til at bruge i jeres organisation Forstør
Kategorier / sektioner:

Projektets styregruppe - teori, praksis og anbefalinger: med 17 værktøjer til professionalisering af styregruppen - lige til at bruge i jeres organisation (Bog, Hardback)

Forlag: Polyteknisk Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 228
Dato for udgivelse: 1-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Illustrator: Anne Mette Jensen
Redaktion: Pia Barnholdt Kristoffersen
Medforfattere: Bjarne Kousholt, Rikke Bang, Henrik Timm
ISBN-13: 9788793007277
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

396,85 kr

-7.5%

Vejl. pris: 429,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Projektets styregruppe er en bog om styregrupper, som har til formål at gøre projekternes styregrupper og medlemmer mere kompetente, således at vi får flere succesfulde projekter.

Med udgangspunkt i "The Conscious Competence Learning Model" ser vi på, hvordan styregruppen kommer fra tilstanden "ubevidst inkompetent" til den mere ideelle tilstand "ubevidst kompetent".
Bogen giver dig også 17 værktøjer, tests, tjeklister og skabeloner, som vil være til stor gavn i dagligdagen med styregruppearbejdet. Værtøjerne er baseret på i alt 27 anbefalinger, som bogens forfattere har uddraget af dels de internationale standarder og guidelines for projektledelse, dels en række eksperters anbefalinger, konkrete erfaringer fra fejlslagne offentlige og private projekter, samt en omfattende styregruppeundersøgelse, udført blandt Peak Consulting Groups kunder.

Om forfatterne:
Bjarne Kousholt er civilingeniør og har arbejdet som medarbejder, projektleder, afdelingsleder, divisionschef og administrerende direktør i mere end 30 år. Har skrevet mange bøger om projektledelse og strategisk lederskab. Senest "Strategisk lederskab i praksis"
Rikke Bang har i over 20 år beskæftiget sig med kompetenceudvikling, rådgivning og salg inden for projekt-, program- og porteføljeledelse.
Henrik Timm har stor erfaring inden for projektledelse og styregrupper, da han i mere en 25 år har arbejdet som projektleder i både private virksomheder og offentlige organisationer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Projektets styregruppe - teori, praksis og anbefalinger: med 17 værktøjer til professionalisering af styregruppen - lige til at bruge i jeres organisation

Projektets styregruppe - teori, praksis og anbefalinger: med 17 værktøjer til professionalisering af styregruppen - lige til at bruge i jeres organisation