Promotoren og hans boksere: De 10 største boksekampe - DVD Forstør
Kategorier / sektioner:

Promotoren og hans boksere: De 10 største boksekampe - DVD (Multimedia, DVD)

Forlag: ArtPeople
Format: DVD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 19-11-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
VNR: ingen
Produkt type: Multimedia
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

44,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I mere end 50 år har Mogens Palle fostret boksestjerner i verdensklasse. Promotoren og hans boksere er et historisk dokumentarprogram i to dele om dansk professionel boksning. Fortalt for første gang af Mogens Palle og de 10 største navne fra Tom Bogs til Mikkel Kessler. Med Christian Christensen, Børge Krogh og Tom Bogs i sin stald føder den unge Mogens Palle entusiasmen for professionel boksning i de glade trendy 60'ere.


Hermed er fundamentet skabt for Mogens Palles karriere som dansk professionel boksnings ubetingede førstemand, og for navne som Jørgen ´Gamle´ Hansen, Ayub Kalule og Hans Henrik Palm.


Hovedpersonerne i programmerne er Børge Krogh, Tom Bogs, Jørgen Hansen, Ayub Kalule, Hans-Henrik Palm, Gert Bo Jakobsen, Jimmi Bredahl, Johnny Bredahl, Brian Nielsen og Mikkel Kessler. Det hele suppleret af en masse nostalgiske klip fra nogle af de største kampe gennem tiderne, såsom Bogs vs Monzon, Jørgen Hansen vs Dave ´boy´ Green, Ayub Kalule vs Sugar Ray Leonard for blot at nævne nogle af højdepunkterne.


Bokserne og Mogens Palle fortæller om deres karrieres højde- og lavpunkter. Samtidig bliver deres historie sat ind i en samtidshistorisk kontekst, for boksning er som alle andre idrætsgrene også et produkt af sin tid. Fra den glade amatørisme i 50'erne til den benhårde kommercielle professionalisme og fokusering på penge i 00'erne


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Promotoren og hans boksere: De 10 største boksekampe - DVD

Promotoren og hans boksere: De 10 største boksekampe - DVD