Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Proteiner: Oprensning og karakterisering (Bog, Hæftet)

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 6-8-2010
Udgivelse: 4. udgave, 2010.
Redaktion: Vivi Kielberg, Leif Rasmussen
Medforfattere: Vivi Kielberg, Leif Rasmussen
ISBN-13: 9788702102420
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Axel Surland
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Tegner: John Post
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

434,95 kr

-13%

Vejl. pris: 499,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi, elektroforese,aminosyreanalyse, proteinsekventering, massespektrometri, bioinformatik og proteomanalyser. Desuden indeholder bogen kapitler om proteiners opbygning og deres stabilitet og proteinkemiens lovende fremtid.
Proteiner oprenses og karakteriseres til utallige formål inden for industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler samt i forbindelse med biokemisk og biologisk grundforskning.
Bogen henvender sig til alle de faggrupper der arbejder inden for ovennævnte områder og er herudover særdeles velegnet som lære- eller håndbog på uddannelser for relevante faggrupper.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Proteiner: Oprensning og karakterisering

Proteiner: Oprensning og karakterisering