Nedsat pris! Psykiatrien tur-retur
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Psykiatrien tur-retur (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Camille Thellefsen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771902488
Udgave: 1. (09-12-2016)
Oplag: 1. (09-12-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 128
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
113,20 kr
104,20 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bagsidetekst  

Camille er en kvinde med mange evner og kompetencer, men som følge af en barndom præget af misrøgt og incest har hun kæmpet med stemmer og selvskade i mange år. Hun er ofte røget ind og ud af psykiatriske sygehuse og har mange langvarige perioder med indlæggelser bag sig. I dag bor hun i et døgndækket psykiatrisk botilbud, Enghuset i Gistrup. Her er det lykkedes for hende at falde til ro. Kombinationen af at bo i et døgndækket tilbud og den faste struktur på dagen, kontakt, gode relationer og arbejdsidentitet, som Kildehuset tilbyder, har tilsammen gjort, at Camille ikke har været indlagt i tre år. Ved fælles hjælp har Camille nu fået rytme og meningsfuldhed i hverdagen – og nye, gode venskaber.         


Uddrag af bogen

Der er sket meget i mit liv, både godt og skidt. Men i dag føler jeg, at jeg er kommet så godt som hel ud på den anden side. Jeg kom igennem mere end et årti med indlæggelser og psykisk sygdom, og jeg knækkede ikke ved at flytte i botilbud, tværtimod blev det min redning. Jeg formåede at rejse mig fra asken igen som en anden fugl Phønix. Der er et ordsprog, der siger: ”What doesn’t kill you makes you stronger”, det har jeg taget til mig som mit motto. Jeg føler i den grad, at jeg er kommet stærkere ud på den anden side.         


Om forfatteren  

Camille Thellefsen, født 1967, debuterede i 2010 med bogen Kunstmalerens datter. Hun er tidligere psykiatrisk patient med 18 lange indlæggelser bag sig. Camille Thellefsen skildrer i Psykiatrien tur-retur sin kamp for at genvinde sit liv og overvinde de psykiske mén, barndommen påførte hende.

Anmeldelser (0)