Nedsat pris! Psykiatrisk sygdomslære og farmakologi 2 Forstør
Kategorier / sektioner:

Psykiatrisk sygdomslære og farmakologi 2 (Bog, Hæftet)

Forlag: Gad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Sosu care - Social- og sundhedsassistenter
Sideantal: 417
Dato for udgivelse: 27-3-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Betty Lillevang
ISBN-13: 9788712047520
Produkt type: Bog
Bidragyder: Betty Lillevang m.fl.
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Tegner: Dines Jensen m.fl.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

365,40 kr

-13%

Vejl. pris: 420,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 361,20 kr Op til 588,00 kr
20 357,00 kr Op til 1.260,00 kr

Beskrivelse

Psykiatrisk sygdomslære og farmakologi 2 indgår i Sosu Care-serien til social- og sundhedsassistenter og er grundigt gennemskrevet efter den nyeste uddannelsesordning 2013.

Del 1: Det psykiatriske felt
Kapitlerne i del 1 giver bl.a. en indføring i det psykiatriske felt og i social- og sundhedsassistentens roller som relationsbygger, myndighedsperson og koordinator. Kapitlet om magt og tvang gennemgår også de etiske og juridiske udfordringer, der handler om selvbestemmelse og anvendelse af magt og tvang. Bogen udfordrer assistenten til at forholde sig åbent og imødekommende over for mennesker, som har en anderledes måde at opleve verden på. 

Del 2: Pleje og behandlingsformer
I del 2 bliver terapeutiske metoder og behandlingsformer gennemgået: Fra mere klassiske metoder som jeg-støttende sygepleje, kognitiv terapi og miljøterapi til de nyere metoder som recovery, socialpædagogisk tilgang og mindfulness. Psykofarmaka gennemgås også i dette kapitel. 

Del 3: Sygdomslære
Gennem hele bogen er der lagt vægt på, at det er mennesket, eleven skal forholde sig til, og i mindre grad diagnosen. Alligevel skal social- og sundhedsassistenten kende til psykiske sygdomme for at kunne begå sig i psykiatrien. Og del 3 handler derfor om nogle af de sindslidelser, man oftest møder i praksis.  

Bogen spiller sammen med Sundhedspædagogik og kommunikation 2, og man kan derfor med fordel bruge de to bøger sammen. Praktikken og konkrete cases indgår naturligt i bogen. De mange cases, billeder fra praksis, praktikøvelser og refleksionsrum undervejs er tænkt som en hjælp til, at eleverne indøver en refleksiv praksis.

Fagudtryk er markeret med kursiv i teksten og forklares i margin undervejs i bogen. Til bogen hører en onlinebog med indbygget lydbog og ekstra materialer. Onlinebogen aktiveres ved en kode på bogens første side. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Psykiatrisk sygdomslære og farmakologi 2

Psykiatrisk sygdomslære og farmakologi 2