Nedsat pris! Psykoanalysens aktualitet Forstør
Kategorier / sektioner:

Psykoanalysens aktualitet (Bog, Hæftet)

Af: Bent Rosenbaum

Forlag: Multivers Academic
Format: Hæftet
Sprog: Flere sprog
Sideantal: 268
Dato for udgivelse: 15-12-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Redaktion: Bent Rosenbaum
ISBN-13: 9788779172296
Produkt type: Bog
Bidragyder: Stefan Balint, Gudrun Bodin, Bernadette Buhl-Nielsen, Maria Fitger, Judy Gammelgaard, Susanne Lunn, Mette Møller, Otto Nyeborg, Henning Paikin, Bent Rosenbaum, Tommy Tallberg, Lennart Viberg, Marie-Ange Wagtmann, Søren Aagaard
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

285,35 kr

-13%

Vejl. pris: 328,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Psykoanalysens ord og begreber er en del af vores kulturarv og hverdagssprog. Vi bruger ord som fortrængning og det ubevidste, og vi forholder os langt mere åbent til den seksualitet, Freud for mere end hundrede år siden, anede bag de neurotiske symptomer.
En række eksperter, som alle er psykoanalytikere og medlemmer af Dansk Psykoanalytisk Selskab og den Internationale Psykoanalytiske Forening, viser i denne bog, at psykoanalysen er et vigtigt alternativ til en teknisk og strengt videnskabelig form for tænkning. Psykoanalysen er en påmindelse om, at vi har brug for et humanistisk videnskabsideal og for en psykologi, der kan rumme det subjektive livs paradokser og dets irrationalitet. Bogen viser, at psykoanalysen lever og udvikles i dialog med det omgivende samfund, og at den har holdt fast ved den kulturkritiske tradition, der har kendetegnet den fra dens fødsel.
Psykoanalysens aktualitet henvender sig til mennesker, der vil vide noget om psykoanalysen, hvordan man uddanner sig til psykoanalytiker og hvilke emner og grænseflader til andre discipliner, der optager psykoanalytikere i den aktuelle tid.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Psykoanalysens aktualitet

Psykoanalysens aktualitet