Nedsat pris! Psykodynamisk coaching: Fokus og dybde Forstør
Kategorier / sektioner:

Psykodynamisk coaching: Fokus og dybde (Bog, Hæftet)

Af: Ulla Charlotte Beck

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
Dato for udgivelse: 10-2-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788741251448
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen - Bogblokgrafiker: Tommy Pamperin
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

261,00 kr

-13%

Vejl. pris: 300,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Psykodynamisk coaching er en hybrid, der kombinerer psykodynamisk teori med den praksis, der findes i psykoanalyse, parterapi, supervision, rolleanalyse, personlige udviklingsgrupper og coaching. Bogen viser gennem teori og praksis, hvad formålet med psykodynamisk coaching er: at den coachede gennem erkendelse og indsigt i egen historie, personlige mønstre, indre struktur, den aktuelle kontekst og dens dynamikker kan forbinde fortid, nutid og ønsker for fremtiden med realistiske mulige handlinger.
Det er et ambitiøst formål både i bredde og dybde: Bredde, fordi det omhandler hele den coachedes liv - arbejdsliv og privatliv - inklusive relationer og vilkår, aktuelt og historisk. Dybde, fordi den psykodynamiske undersøgende arbejdsmåde både søger tilbage i tid og ´ned´ eller ´ind´ i den coachedes ubevidste. Fordi der i det ubevidste gemmer sig ´det egentlige motiv´ for et individs måde at være i livet på. De inderste følelser, erindringer, fantasier, overbevisninger, associationer og overføringsmønstre er de data, hvormed vi kan komme i kontakt med det ubevidste materiale. Det undersøgende arbejde består i at observere, tolke, danne hypoteser og teste disse.
Bogens målgruppe er alle diplom-, master,- og andre efteruddannelser hvor psykologi og coaching indgår som fag eller dele af pensum. Bogen henvender sig også til praktikere som gerne vil arbejde med den psykodynamiske coachings metode.
Ulla Charlotte Beck, som er cand. mag i statskundskab og psykologi. Hun har efteruddannet sig indenfor organisationspsykologi, psykoanalytisk gruppeterapi, pædagogik samt administration og ledelse.
Ulla Charlotte Beck er medlem af følgende faglige selskaber GAS, OPUS og ISPSO.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Psykodynamisk coaching: Fokus og dybde

Psykodynamisk coaching: Fokus og dybde