Nedsat pris! Psykologi - forskning og profession Forstør
Kategorier / sektioner:

Psykologi - forskning og profession (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 291
Dato for udgivelse: 22-10-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Oversætter: Svend Brinkmann m.fl.
Redaktion: Svend Brinkmann, Lene Tanggaard
ISBN-13: 9788741251318
Produkt type: Bog
Bidragyder: Claus Elmholdt, Donald E. Polkinghorne, Esben Hougaard, Francisco Pons, Frédérique Cuisinier, Gudrun Olsson, Lene Tanggaard, Pierre-André Doudin, Seth Chaiklin, Steinar Kvale, Svend Brinkmann, Søren Willert
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

259,25 kr

-13%

Vejl. pris: 298,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fra universiteterne uddannes der psykologer som aldrig før, og opgaver og arbejdssteder for psykologer forskellige steder i samfundet er i vækst. Psykologi vokser således både som akademisk fag på universiteterne og som professionsfelt. Sommetider er universitetet og professionen i dynamisk samspil, og andre gange lever de hvert deres liv og bevæger sig i forskellige retninger.
De fleste psykologer gives legitimitet i samfundet på baggrund af deres akademiske titel, og universitetsforankringen af psykologers virke fremhæves ofte som en kvalitetssikring af virket i forhold til psykoterapeuter på det såkaldte ´grå marked´. Men er det overhovedet muligt for den enkelte psykolog at koble mellem forsknings- og professionspraksis, og kan viden erhvervet på universitetet være meningsfuld for professionsudøvelse? Bogen tematiserer dilemmaer i dette felt, der er nærværende for både forskere, praktikere og ikke mindst psykologistuderende, der har som mål at bevæge sig fra forsknings- til praktikerverdenen. 
Bogen er redigeret af Svend Brinkmann, adjunkt i social- og personlighedspsykologi ved Århus Universitet, og Lene Tanggaard, adjunkt i pædagogisk psykologi ved Aalborg Universitet.
Den indeholder bidrag fra såvel danske som udenlandske kapaciteter: Espen Hougaard, Gudrun Olsson, Donald Polkinghorne, Steinar Kvale, Claus Elmholdt, Fransisco Pons, Pierre-André Doudin, Frédérique Cuisinier, Seth Chaiklin og Søren Willert.
»Spændende læsning, som en kort anmeldelse ikke kan yde retfærdighed.«
- Niels Peter Agger, Folkeskolen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Psykologi - forskning og profession

Psykologi - forskning og profession