Nedsat pris! Psykologi: fra celle til selfie
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Psykologi: fra celle til selfie (Bog, Hardback, Dansk)

Forlag: Columbus
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
Dato for udgivelse: 8-12-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Birgitte Gottlieb
Medforfattere: Flemming André Philip Ravn, Troels Wolf
ISBN-13: 9788779702899
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Psykologi – fra celle til selfie er tilpasset lærevejledningen i Psykologi C på ungdomsuddannelserne, således at de fire obligatoriske hovedområder dækkes. Derudover er der tre andre spændende områder. De syv områder kan evt. læses i forskellig rækkefølge, og der kan plukkes ud inden for områderne:

1) Udviklingspsykologi (obligatorisk)
2) Personlighed (obligatorisk)
3) Individet i det senmoderne samfund
4) Socialpsykologi (obligatorisk)
5) Fascismens psykologi
6) Læring og kognition (obligatorisk)
7) Neuropsykologi

Bogen kan også anvendes til stofområder på B-niveau og til brug i tværfagligt samarbejde. Den er skrevet af en biolog med sidefag i idræt og retorik samt en humanist og sprogmand med en faible for samfundsvidenskab og med mange års psykologiundervisning bag sig. Forfatterne har søgt at honorere de krav og den kultur, som bor i de tre akademiske fakulteter: humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab.

Med titlens alliteration mellem ”celle” og ”selfie” ønsker forfatterne at signalere, at biologi, hjerneforskning, traditionel psykologi og det selvmonitorerende individ i det senmoderne samfund hænger sammen. Der er en god balance mellem ældre psykologiske teorier, f.eks. behaviorisme og humanistisk psykologi, og nyere, f.eks. positiv psykologi, radikaliseringsteori og neuropsykologi.

Psykologi er et bredt fag, og bogen behandler psykologiske fænomener ud fra forskellige forståelsesmodeller. Biologiske aspekter inddrages i vidt omfang, og de store videnskabelige landvindinger inden for udforskningen af hjernen inddrages overalt i bogen, hvor moderne hjerneforskning kan bidrage med supplerende viden.

Bogens bredde og didaktiske sigte gør den oplagt til selvstudium såvel som undervisning på mellemlange uddannelser, højskoler, efterskoler og aftenskoler – ud over gymnasiet og hf.

Anmeldelser (0)