Nedsat pris! Psykosyntese Terapi: transpersonlig psykoterapi i praksis
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Psykosyntese Terapi: transpersonlig psykoterapi i praksis (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Diana Whitmore

Forlag: Kentaur Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788798575757
Udgave: 1. (03-01-2001)
Oplag: 1. (01-01-2006)
Første udgivelsesår: 2001
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 234
Oversætter: Torben Steffensen
Originalsprog: Engelsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Psykosyntesen, der er en transpersonlig psykoterapi, retter sig mod at forløse de mangfoldige skyggesider der i dag hæmmer mange menneskers livsudfoldelse. Men den går også skridtet videre og anviser veje til højere bevidsthed, mening og erkendelse af livsformål.
Diana Whitmores Psykosyntese Terapi - Transpersonlig psykoterapi i praksis er den første systematiske indføring i transpersonlig psykoterapi på dansk med et helhedsorienteret psykoterapeutisk perspektiv. Bogen er ikke blot en beskrivelse af en enkelt teknik eller forståelsesramme, men en grundig og metodisk lærebog i kunsten at arbejde med transpersonlige teknikker og perspektiver. Gennem oplysende eksempler viser hun hvorledes vi kan befri os fra fortidens lænker og finde selvet der er vores indre spirituelle center af ren bevidsthed og vilje.
Diana Whitmore er en yderst kompetent og erfaren psykoterapeut der siden 1980 har ledet, og for nuværende er præsident for, The Psychosynthesis & Education Trust i London. Dette in stitut uddanner psykosynteseterapeuter på højt internationalt niveau. Der findes både en fireårig psykoterapeutuddannelse og en afsluttende mastergrad der er godkendt af University of East London. Psykosyntesen er som fagdisciplin medlem af den europæiske psykoterapeutsammenslutning EAP. 

Anmeldelser (0)