Nedsat pris! Psykosyntese: en samling af grundlæggende skrifter
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Psykosyntese: en samling af grundlæggende skrifter (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Roberto Assagioli

Forlag: Kentaur Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792252081
Udgave: 1. (28-08-2009)
Oplag: 1. (28-08-2009)
Første udgivelsesår: 2009
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 343
Oversætter: Bent Christensen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
236,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Psykosyntesen er blevet kaldt for en psykologi med en sjæl fordi den i modsætning til den almene psykologi fastholder at menneskets inderste kerne er sjæleligt, dvs. rummer en spirituel essens.
Faderen til psykosyntesen, Dr. Roberto Assagioli var en af den moderne psykologis helt store skikkelser. Han var en af de få psykologer, der har taget aktivt del i to psykologiske revolutioner. Fødslen af psykoanalysen og dybdepsykologien som han i 1910 skrev doktordisputats om og ca. 50 år efter, hvor han deltog i fødslen af den humanistiske og transpersonlige psykologi.
Psykosyntesen er i sandhed en integral psykologi idet den tilbyder en helhedsforståelse af menneskets indre univers, hvor der er plads til såvel Freuds psykoanalyse, Maslows humanistiske psykologi og de østlige yogaretningers dybe indsigter.
Denne bog giver en dybtgående indføring i psykosyntesens forestillinger, samt en mangfoldighed af metoder og teknikker til menneskets selvrealisering. Det er med andre ord psykosyntesens grundbog, som er et must for alle der interesserer sig for integral og transpersonlig psykologi. 

Anmeldelser (0)