Nedsat pris! Psykosyntesens sjæl: de syv kernebegreber og veje til større: frihed, nærvær, power, fokus, flow, overflod og kærlighed
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Psykosyntesens sjæl: de syv kernebegreber og veje til større: frihed, nærvær, power, fokus, flow, overflod og kærlighed (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Kenneth Sørensen

Forlag: Kentaur Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792252135
Udgave: 1. (08-12-2015)
Oplag: 1. (08-12-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 200
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
236,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kort før sin død i 1974 beskrev Dr. Roberto Assagioli, hvad han betragtede som essensen af psykosyntesen. Han var på daværende tidspunkt 85 år og faderen til en af de tidligste transpersonlige psykologier i verden. Han introducerede allerede psykoanalysen i Italien i 1910, samtidig med at han lagde grunden til en helt ny psykologi, hvor sjælen som et spirituelt væsen, blev sat i centrum. Det er ikke underligt, at psykosyntesen siden da er blevet kaldt for en psykologi med en sjæl.
I "Psykosyntesens Sjæl" præsenteres essensen af psykosyntesen ud fra de syv kernebegreber, som Assagioli definerede, og som nogle opfatter som hans ”sidste vilje”.
"Psykosyntesens Sjæl" illustrerer hvordan den spirituelle psykologi fører til større:
Frihed – til at vælge den du er
Nærvær – til at være her og nu
Power – i viljen-til-at-være-dig
Fokus – i længslen mod autenticitet
Flow – gennem frigjorthed og syntese
Overflod – i din sjæls skatkammer
Kærlighed – i samhørighed med verden
Bogen beskriver hvordan disse bevidsthedskvaliteter udvikles gennem den psykoterapeutiske praksis
Anmeldelser:“Kenneth Sørensen er om nogen en psykosynteseterapeut, spirituel lærer og forfatter, som er egnet til at skrive lige netop bogen “Psykosyntesens Sjæl”, der går helt ind til essensen af, hvad denne spirituelle, terapeutiske og praktiske livstilgang er. Han har her begået en sjælden og dybt kompetent bog, som bringer et væld af dybe detaljer og krystalklare indsigter omkring Roberto Assagiolis transpersonlige psykologi og synteseskabende terapi. Det handler helt enkelt om så essentielle kvaliteter som frihed, nærvær, power, fokus, flow, overflod og kærlighed – og samtidig føres man ind i et multidimensionalt håndværk, som er en livskunst og en transformativ udviklingsvej for det enkelte menneske. Jeg kan på det varmeste anbefale denne juvel af en bog til alle, der føler sig tiltrukket til dyb vækst, psykoterapi og spiritualitet, og som vil have føling med psykosyntesen!”Søren Hauge, forfatter, spirituel coach og underviser“Dette er en fremragende opsummering af Psykosyntesens grundlæggende begreber og praksis, en spirituel psykologi der har stor relevans for mennesker i en moderne tid. Sørensen formår at beskrive mange af de psykosyntesiske begreber på en klar måde for såvel studerende, praktiserende og den bredere gruppe af læsere. Hans udforskning af de syv kernebegreber er vidunderlig og den casestory der præsenterer begreberne undervejs gør dem levende for den almene læser. Det er en virkelig storartet introduktion til emnet og en god guide til de seriøse studenter.
J. Kuniholm“Psykosyntesens sjæl er en vidunderlig vejleder for de mennesker der ønsker en seriøs introduktion til Psykosyntese. Bogen er en resourcerig håndbog til professionelle indenfor det psykologiske område som er interesseret i at fordybe deres baggrund med den formålsrettede tilgang, som er skabt af Roberto Assagioli.” Miguel Malagreca, Turino, Italien

Anmeldelser (0)