Public Sociology: Proceedings of the Anniversary Conference Celebrating Ten Years of Sociology in Aalborg
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Public Sociology: Proceedings of the Anniversary Conference Celebrating Ten Years of Sociology in Aalborg (Bog, Paperback, Dansk)

Forlag: Aalborg University Press
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788773079331
Udgave: 1. (14-05-2008)
Oplag: 1. (14-05-2008)
Første udgivelsesår: 2008
Indbinding: Paperback
Sideantal: 187
Fagredaktør: Michael Hviid Jacobsen
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvilken rolle indtager sociologien i vort samfund? Hvordan kan - og bør - sociologien opnå resultater og pege på faktorer, som den brede offentlighed, det enkelte individ og samfundet generelt kan drage nytte af? Hvilke kulturelle og sociale mekanismer opstår i kølvandet på den viden, som tilvejebringes via sociologien, og hvem er det, som drager nytte af den indsigt, der herigennem opnås?
I denne bog tages disse grundlæggende spørgsmål under behandling af en perlerække af danske og internationale sociologer, debattører og meningsdannerne. De enkelte bidrag blev præsenteret i anledning af 10 året for oprettelsen af Sociologistudiet på Aalborg Universitet og er redigeret af Michael Hviid Jacobsen, Lektor og studieleder på Sociologi, Aalborg Universitet. Samme Michael Hviid har gennem flere år markeret sig i debatten om sociologiens relevans for den brede offentlighed. Engelsksproget.

Anmeldelser (0)