Nedsat pris! Puslespillet bind 3
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Puslespillet bind 3 (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Mona Henny

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772188843
Udgave: 1. (15-06-2020)
Oplag: 1. (15-06-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Puslespillet
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 172
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
150,20 kr
131,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den mørke skikkelse: 

Kriminalinspektør Kelman får en ny sag om en seriemorder på bordet, da en række kasseassistenter bliver myrdet rundtomkring i landet. Kelman skal sammen med betjenten Collin gennemgå en lang række mistænktes alibier, alt imens antallet af ofre stiger. Samtidig har advokaten HC fået et søskendepar som klienter, et par, som ikke vil godtage politiets forklaring om, at deres mor døde af naturlige årsager på det plejehjem, hvor hun boede. 


Kidnapningen:  

Da advokaten HC bliver hentet af en mand i en hvid Golf, en chauffør iført en brun jakke og en hue, er der ingen, som løfter et øjenbryn. Efter en rum tid går det dog op for Kelman og Collin, at de har at gøre med en reel kidnapning af HC, og nu er det så op til dem og deres kollegaer at finde frem til HC og hans kidnapper, inden det er for sent.         


Uddrag af bogen 

Bente gik over til sin cykel, efterfulgt af en mørk skikkelse i en lang frakke med en mørk hætte over hovedet. Det eneste, man tydeligt kunne se, var de klare blå øjne, når lyset fra gadelygterne vendte den rette vej. Da Bente havde låst sin cykel op, fornemmede hun, at hun ikke var alene, så hun vendte sig hurtigt om, i håb om at se en af sine andre kollegaer, men det eneste, hun så, var skikkelsen på godt en meter og halvfjerds, med en skinnende kniv i hånden. 

»Oh gud!« udbrød hun som det sidste, inden hun mærkede den lange kniv på vej ind i sin mave. I et kort sekund følte hun en varme i kroppen, som hurtigt blev afløst af kulde og derefter ingenting.           


Om forfatteren 

Mona Henny er født og opvokset i Fredericia. I serien om Puslespillet er der foreløbig udkommet to bind. Mona Hennys bøger er karakteriseret ved at være letlæste og med en begrænset mængde af udenomssnak.

Anmeldelser (0)