Quentins Forstør
Kategorier / sektioner:

Quentins (Bog, Hæftet)

Af: Maeve Binchy

Forlag: Cicero
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 319
Dato for udgivelse: 10-12-2009
Udgivelse: 4. udgave, 2009.
Oversætter: Jytte Kohlschen
ISBN-13: 9788770790659
Produkt type: Bog
Originaltitel: Quentins
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 4
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ella Brady vil lave en dokumentarfilm om den berømte restaurant Quentins i Dublin. I de ti år restauranten har eksisteret, har den dannet rammen om mange spændende begivenheder – og det er, som om hvert enkelt bord har en historie at fortælle. Der er historier om tvillingerne fra Scarlet Feather, Signora fra Den italienske Klasse, Ria fra Tara Road og om en række nye bekendtskaber som bl.a. Mona, den altid smilende og glade tjener fra Australien, og Bluse Brennan, hvis simple fremtoning dækker over et skarpt intellekt og et hjerte af guld. Over det hele svæver Brenda og Patrick Brennan, som har gjort Quentins til den legendariske restaurant, den er i dag.
Men selv de har oplevet sorger, som de ikke har indviet andre i. Efterhånden som Ella Brady opstøver nogle af de hemmeligheder, som Quentins gemmer på, begynder hun at tvivle på det kloge i at gå videre med filmprojektet. Er der mon nogle af historierne, som man er bedre tjent med ikke at kende helt til bunds?
Maeve Binchy er opvokset i en forstad til Dublin og debuterede
som forfatter i 1978. Siden har hun med en lang række internationale bestsellere slået sit navn fast som en af Irlands mest læste forfattere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Quentins

Quentins