Quiet Please-Vi Tegner for Klimaet
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Quiet Please-Vi Tegner for Klimaet (Bog, Paperback, Dansk)

Af: By Stine Reintoft Reintoft

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740409796
Udgave: 1. (03-06-2019)
Oplagsdato: 2019-06-03
Indbinding: Paperback
Sideantal: 84

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ny KLIMA venlig malebog "Quiet please - vi tegner for klimaet" 40 illustrationer, 24-17 cm paperback Udgivelsesdato den 11. juni. SAXO .

Billedkunstneren og illustratoren Stine Reintoft kan ikke være mere aktuel, end når hun den 11. juni udsender sin 14. malebog i succes-serien "Quiet Please", nemlig 40  illustrationer, hvor man i ro og mag kan farvelægge tegningerne og få gode idéer til, hvordan man selv kan være med til at nedsætte CO2 udslippet - samlet i bogen "Quiet Please - Vi tegner for klimaet". Flere af de mange malebøger har ligget på SAXOs Top-10 liste i længere tid. 

Stine Reintoft og hendes familie har i flere år været optaget af at leve miljørigtigt og gennem en amerikansk forsker-ven, der er klima-ekspert, har de fået indtryk af, hvor vigtigt det er at gøre noget ved sine daglige vaner nu og her. Det er de erfaringer, der ligger til grund for den nye, spændende malebog, hvor både voksne og børn kan være med.

"Jeg vil med min nye bog håbe, at folk i alle aldre vil hygge sig og slappe af sammen ved at farvelægge alle de forskellige miljø-tegninger. På instagram-siden: QUIETPLEASE_ BYSTINEREINTOFT kan man "like" og lade sig inspirere af andre. Så det er b

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Quiet Please-Vi Tegner for Klimaet

Quiet Please-Vi Tegner for Klimaet