Quiet Please-Vi Tegner London. Forstør
Kategorier / sektioner:

Quiet Please-Vi Tegner London. (Bog, Paperback)

Af: Stine Reintoft

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 84
Dato for udgivelse: 17-12-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788740928549
Produkt type: Bog
Originaltitel: Quiet Please-Vi Tegner London.
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

73,55 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Illustratoren Stine Reintofts syvende malebog til voksne. Stine Reintoft er tilbage i London - en af hendes yndlingsbyer, som hun har besøgt mange gange, særligt i studietiden, hvor hun gik på tegnekurser på Central Saint Martins, med sin syvende malebog til voksne "Quiet Please - Vi tegner London", hvor hun tager os med til London og og nye og gamle motiverer fra byen.
?Stine Reintoft er født og opvokset i København, men har rejst mange gange til London, og har med denne bog tegnet mange seværdige og gode minder fra London.
Hun formår, med sin kendte streg at gøre de største seværdigheder, smukke gader og motiver til en fin oplevelse for brugeren, og Stine Reintoft håber, med bogen at få beboere, som turister til at farvelægge byen.
Stine Reintoft har i de sidste halvandet år udgivet syv malebøger, i "Quiet please - Vi tegner" serien (og en til børn), og hun var en af de første i Danmark, der tegnede malebøger til voksne. Stine Reintoft har løbende dette år ligget på SAXO´s bestsellerliste med flere af sine bøger.
Stine Reintoft udtaler "Min største glæder her i livet har altid været at tegne og den vil jeg gerne vidergive med mine malebøger".
Stine Reintoft ønsker, at alle, der farvelægger hendes bog, får et lille pust i den travle hverdag og giver sig tid til at fordybe sig i og glæde sig ved at tegne og male videre på illustrationerne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Quiet Please-Vi Tegner London.

Quiet Please-Vi Tegner London.