QWERTY
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

QWERTY (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Viggo Bjerring

Forlag: Ekbátana
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799928804
Udgave: 1. (19-10-2016)
Oplag: 2. (01-04-2017)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Paperback
Sideantal: 64
Omslagsgrafiker: Rakel Thorning-Vater
Omslagsillustrator: Rakel Thorning-Vater
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Nomineret til Danske Skønlitterære Forfatteres pris Den svære Toer 2017. QWERTY er en medrivende og tænksom roman, som kaster et satirisk blik på aktuelle emner som konkurrencesamfundet og den moderne tilværelse. 
QWERTY er navnet på det tastatur, vi alle bruger – dannet af de første seks bogstaver fra venstre. Og lige præcis tastaturet har en af hovedrollerne i Viggo Bjerrings kortroman. 
Den unge hovedperson er netop blevet ansat som redaktør på et stort forlag. Her kappes de dynamiske og altid overarbejdende redaktører om at gøre Chefen begejstret under forlagets motto: Bogen af i morgen skal være bedre end bogen af i går! Men livet på den moderne arbejdsplads er ikke så poleret og effektivt, som det ser ud til, og alt, der før forekom fast og solidt, smuldrer mellem fingrene på den unge redaktør. Han stilles over for afgørende moralske spørgsmål, og snart ligner forlaget slet ikke et forlag, men et surrealistisk mareridt.

  • Modspor: ★★★★★★“Bjerring har begået en genistreg af en kortroman. Det er rasende vellykket håndværk.”
  • Litteratursiden: “Den surrealistiske og stilsikre kortroman, som undersøger livet på et forlag og tastaturets kraft, er en velskrevet og tankevækkende fortælling.”
  • Lektørudtalelse: “Vellykket kortroman med fine litterære kvaliteter. En interessant læseoplevelse for læsere af ny dansk litteratur og også velegnet til litteraturanalyse på gymnasieniveau.”

Anmeldelser (0)