Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Rabarber

Af: Søren Staun Petersen

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 15-5-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788793679443
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 15-05-2019)

Forventes på lager: 15-05-2019

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Lange, røde kroppe og de flotteste og største grønne kroner. Rabarber kan meget mere, end du tror! Ga? pa? opdagelse i den nye bog Rabarber og fa? nytænkende og klassiske opskrifter med et twist.
Rabarber blev i sin tid populær, fordi den udfyldte et hul i de danske frugters sæson. Det var nemlig den første ”frugt”, der kunne høstes, og i det tidlige fora?r hungrede man efter noget syrligt og sødt. Desværre blev rabarberen glemt lidt, da vi begyndte at importere frugt fra de varme lande – sa? kunne man nemlig fa? jordbær, æbler, pærer osv. hele a?ret rundt. Heldigvis har rabarberen i noget tid været pa? vej tilbage til de danske køkkener, og typiske ”mormor-opskrifter” som rabarbertrifli, -tærte og -crumble er noget, de fleste kender til. Men der er mange flere muligheder, ba?de i det salte og det søde køkken.
Bogen viser dig nye ma?der at bruge rabarber pa?. Fx i en nyfortolkning af koteletter i fad eller som en sur, frisk tilføjelse i en pulled pork-burger samt mange andre kreative retter. Hertil kommer alle de klassiske opskrifter som fx rabarbergrød, men med en drejning, der ikke er set før. Rabarber egner sig fantastisk til konservering som kompotter, safter og marmelade. Derfor vil bogen ogsa? indeholde kapitler med en hovedopskrift i denne kategori (fx pa? kompot) og derefter flere forskellige opskrifter, der arbejder videre med grundproduktet. Rabarbersæsonen er jo kort, og derfor giver konservering en mulighed for at nyde smagen i meget længere tid. Disse kapitler giver ny inspiration til hvordan.
Bogen er perfekt ba?de til dem, der bruger rabarber for første gang, og til dem, som gerne vil lære nye ma?der at bruge rabarber pa?. Opskrifterne er lette at ga? til og passer ogsa? til den travle børnefamilie.
Ud over at være en yderst velsmagende grøntsag er rabarber ogsa? utrolig fotogen. Bogen er fyldt med smukke billeder, sa? man i den grad fa?r lyst til at have den sta?ende fremme og bladre sig til ny inspiration.
Om forfatterne
Søren Staun Petersen har siden 2013 skrevet opskrifter med fokus pa? sæsonens frugt og grønt pa? Chefsseason.dk og udviklet opskrifter til brands og magasiner. Som professionel reklamefotograf, i særdeleshed inden for madfotografering, har han arbejdet med mad og formidlingen heraf i flere a?r. Søren har stor passion for friske, danske ra?varer – en passion han slog streg under med sin første kogebog Græskar, der udkom august 2018. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rabarber

Rabarber