Radikalisering og terrorisme
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Radikalisering og terrorisme (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Ole Bjørn Petersen, Hans Henrik Fafner

Forlag: Systime
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788761671363
Udgave: 1. (21-12-2016)
Oplag: 1. (21-12-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 189
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogens aktualitet er uomtvistelig, og læseren føres indledningsvist med sikker hånd gennem et landskab af definitioner og teorier, der giver et fagligt grundlag for at arbejde med emnet. Bl.a. introduceres læseren til forskellige konversionsteorier og radikaliseringsmodeller.

Bogens andet kapitel omhandler radikalisering både på venstre- og højrefløjen i politik. Her får læseren også et historiske vue over radikaliseringstendenserne fra 1970´erne og frem til nutiden.

Bogens hoveddel består af fem kapitler, hvor der er fokus på den religiøse radikalisering inden for islam, jødedom, kristendom, hinduisme og buddhisme.

Eksempelvis læser vi om cyber-jihad, jødiske jihadister, Aryan jihad, radikaliserede munke i Myanmar og hindunationalisme. Alle sammen emner, der virker engagerende og motiverende på elever og kursister.

Bogen indeholder et varieret udvalg af kildetekster og billeder, der alle fungerer godt til faglig analyse. Hertil kommer at udgivelsen rummer mange opgaver, der lægger op til diskussion og refleksion.

Anmeldelser (0)