Nedsat pris! Randers' muskler Forstør
Kategorier / sektioner:

Randers' muskler (Bog, Hardback)

Forlag: Turbine Business
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 156
Dato for udgivelse: 16-12-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Medforfattere: Annemarie Winther, Trine Wiese
ISBN-13: 9788740613568
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Randers' Muskler er en anderledes bog med en original vinkel på industribyen Randers, der har flere hundrede års historie og er rundet af stærke håndværkere med handelstalent og generationer af fabriksarbejdere.
Det er en bog om stolthed. Stoltheden ved at være en randrusiansk arbejder, vokset op af den østjyske muld, og stoltheden ved at etablere og udvikle en industrivirksomhed med gode, solide arbejdspladser.
I bogen søger randrusianerne svar på spørgsmål som: Hvordan kan vi bruge vores historiske arv til at stå stærkere nu og i fremtiden? Hvad i vores industrihistorie kan vi kan lade os inspirere af? Hvad skal vi bringe med os fremadrettet, og hvad skal vi lade ligge? Er der overhovedet
perspektiver i 'made in Randers'?
Forfatterne giver bud på årsager til fortidens nederlag og sejre, ligesom de peger på veje fremad. Der dykkes ned i, hvad der duede engang, og hvad der kan virke fremover. Ved at se tilbage opstår et solidt ståsted til at øjne fremtidens Randers' muskler.
Sjove, historiske anekdoter fra industrivirksomheder i Randers, nogle af de tankevækkende fortællinger om, hvordan arbejdslivet som industriarbejder har forandret sig, perspektivrige syn på, hvordan produktion kan blive en vej til fremtidens vækst. Sådanne er bogen fyldt af.
Trine Wiese er journalist med ledelse som speciale. Annemarie Winther er kommunikationsrådgiver og storyteller. Sammen ejer de kommunikationsbureauet Winther & Wiese.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Randers' muskler

Randers' muskler