Nedsat pris! Realitetens konflikt versus konfliktens realitet: En filosofisk samtidskritik med afsæt i Niklas Luhmanns systemteori
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Realitetens konflikt versus konfliktens realitet: En filosofisk samtidskritik med afsæt i Niklas Luhmanns systemteori (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Steen Ole Rasmussen

Forlag: Det Stenske Forlag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 302
Dato for udgivelse: 1-12-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788799453122
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogen er en kulturradikal rekonstruktion af samtidens kulturkonservative træk.
Med udgangspunkt i Niklas Luhmanns definition på det moderne beskrives de rigide ideologiske modsætninger som strukturen i den moderne sociale konflikt.
Pointen er, at modernismen, Europas globale modernisme – med al dens ideologi – fører til social konflikt, konfliktens realitet, forblindet af sig selv og blind for det unødvendige i sin egen indre sociale tvang.
Miljøproblematikken består i, at det moderne samfund tenderer mod at underminere sine mulighedsbetingelser. Det er realitetens konflikt, drivkraften bag samtidens mentale flugt over i de kun ideologiske konflikter.
- Konflikten beskrives som et socialt system og føres systemteoretisk ind i realiteten – som realitetens konflikt.
- Konfliktens konstruerede men meget lidt konstruktive realitet falder dermed som del af en større realitet – som konfliktens realitet i realiteten.
Rent logisk og kategorisk er konflikten omfattet af realiteten, der også er mere end konfliktens realitet. Derfor titlen: Realitetens konflikt versus konfliktens realitet.

Anmeldelser (0)