Reality Forstør
Kategorier / sektioner:

Reality (Bog, Hæftet)

Af: Dorthe Hjort Jensen

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Engelsk
Serietitel: Close-up
Sideantal: 72
Dato for udgivelse: 12-2-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788702156027
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Karen Christensen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Tegner: Karen Christensen
År for denne udgave: 2014
Første udgivelsesår: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

273,35 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den nye titel i Close-up sætter fokus på fænomenet virkelighed og vores fascination af ´virkeligheden´ på skærmen. Bogen tager bl.a. fat på spørgsmålene: Hvor meget virkelighed er der i reality tv? Eksisterer begrebet virkelighed på nettet? Hvilke konsekvenser kan optagelser af virkeligheden få for de implicerede? Eleverne skal forholde sig til moralske spørgsmål om overvågning på skolen, deltagelse i reality shows m.m.
Bogen indeholder en lang række varierede tekster, der lægger op til analyse og debat. De skal bl.a. læse uddrag af Hunger Games, sangtekster af bl.a. Judas Priest og oplæg til analyse af filmene the Truman Show og Catfish.
Temaserie til engelsk i 8.-10. klasse
Close-up byder på aktuelle temaer der fænger. Temaerne belyses fra flere forskellige vinkler, og eleverne præsenteres for relevante kultur- og samfundsforhold i de engelsktalende lande. Der er fokus på de kommunikative færdigheder, og bøgernes tekster og opgavetyper lægger op til analyse og debat. Målrettet prøverne.
Close-up støtter eleverne i forberedelsen af de mundtlige prøver i 9. og 10. klasse. Temabøgerne lægger op til individuel fordybelse i en række underemner og rummer nyttige tips til arbejdet med de selvvalgte emner og udarbejdelse af disposition. Teacher Resources indeholder bl.a. eksempler på prøvespørgsmål og henvisninger til ressourcer, der kan bruges i forbindelse med de selvvalgte emner. Størstedelen af bøgernes kopiark er baseret på opgavetyper, der kendes fra de skriftlige prøver.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Reality

Reality