Nedsat pris! Recept på motion: motion som forebyggelse Forstør
Kategorier / sektioner:

Recept på motion: motion som forebyggelse (Bog, Hæftet)

Af: Bente Klarlund Pedersen

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 181
Dato for udgivelse: 17-11-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Redaktion: Søren Hansen, Jørgen Lethan
ISBN-13: 9788717037342
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Birgitte Lerche
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

116,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Har du ikke tid til motion nu, skal du afsætte tid til sygdom senere.«
Edward Stanley
Denne bog giver recepten på motion. Den forklarer, hvorfor fysisk aktivitet er så vigtig for vores sundhed og velbefindende. Hvordan selv moderat fysisk aktivitet kan forebygge en række sygdomme som diabetes, hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, overvægt og fedme, galdesten, rejsningsproblemer, knogleskørhed og visse former for kræft. Den giver et bud på hvorfor både voksne og børn bevæger sig mindre og mindre og anvisninger på, hvor meget der skal til, og hvordan man overhovedet kommer i gang.
Sygdom og livsstil hænger i mange tilfælde nøje sammen. Valg af livsstil er til dels et personligt ansvar, men der bør være viden bag valget. Recept på motion formidler den nyeste forskning om fysisk aktivitet og dens forebyggende virkning, og giver i tilgift praktiske anvisninger på motions- og træningsprogrammer.
Forfatteren dr.med. Bente Klarlund Pedersen er professor og overlæge på Rigshospitalet ved Epidemiklinikken og Centeret for Muskelforskning. I dagligdagen leder hun en forskningsgruppe på Rigshospitalet, der udforsker de molekylære mekanismer bag fysisk aktivitet, og hvordan fysisk aktivitet gavner sundheden. Hun er forfatter til mere end 300 videnskabelige artikler og optræder som gæsteprofessor verden over. Hun er formand for forskningsudvalget på Rigshospitalet og næstformand for Netværk af Forebyggende Sygehuse og samarbejder med Sundhedsstyrelsen om at implementere fysisk aktivitet i sundhedsvæsenet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Recept på motion: motion som forebyggelse

Recept på motion: motion som forebyggelse