Regningsarter Forstør
Kategorier / sektioner:

Regningsarter (Bog)

Forlag: Alinea
Sprog: Dansk
Serietitel: Turbo
Sideantal: 24
Dato for udgivelse: 26-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Julie Hardbo Larsen, Stine Dunkan Gents, Trine Borgen Holm
ISBN-13: 9788723528544
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

40,25 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Når dine elever arbejder med Regningsarter, får de styr på det grundlæggende om de fire regningsarter, og de lære strategier til at regne opgaver med plus, minus, gange og division. Elevernes individuelle arbejde i hæftet suppleres af en lang række spil og aktiviteter. Disse finder du i lærervejledningen, hvor du også findes en grundig side til side vejledning til elevhæftet.

Regningsarter er en udgivelse i serien Turbo.

Turbo er en ny serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen. Med Turbo udgivelserne er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der give dine elever et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udforinger er størst.

Turbo materialerne bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der har formået at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb for mindre elevgrupper og som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Regningsarter

Regningsarter