Forstør
Kategorier / sektioner:

Rejse frem mod nu (Bog, Limryg)

Af: Anne-Mette Ipsen

Forlag: Gallo
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 211
Dato for udgivelse: 1-6-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Illustrator: Lau Lauridsen
Redaktion: Tanja Jensen
ISBN-13: 9788790264970
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Paperback
170,00 kr
Bog
Limryg
170,00 kr

170,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Status
Jeg kan lige så godt røbe det nu én gang for alle. I løbet af tre år har jeg sagt mit arbejde op, er blevet skilt og er flyttet fra en villa til en lille lejlighed. Jeg er blevet førtidspensionist. Jeg har fået papir på, at jeg er sindssyg. Jeg er blevet rødvinsfri og har udskiftet min eksmand med en kæreste, der på vigtige punkter ligner mig. Jeg har været nede og skrabe bunden og fået glæden igen. Det jeg husker, er så småt ved at blive til erindringsstof, og erindringen er nådig.
(Uddrag fra bogen)

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
25-07-2013

"Rejse frem mod nu" er forfatterens historie om hendes kamp mod at lægge alkoholen på hylden og lære at leve med hendes psykiske sygdom. Desværre er bogen skrevet med en meget stor distance. Vi kommer på intet tidspunkt tæt på forfatteren som aldrig lukker helt op. Tværtimod søger hun at sløre sin egen historie ved at skjule sig bag en lang række portrætter af hendes medpatienter på Sankt Hans. Portrætter som på trods af, at de er skrevet i et humoristisk sprog, virker underligt malplaceret. Hvad har andre patienters historier med forfatteren at gøre? Hvorfor hører vi ikke i stedet mere om forfatteren selv og hendes egen kamp for at overvinde dæmonerne?

Det er en skuffende læseoplevelse, og undertegnede måtte opgive at læse bogen til ende og læste kun udpluk hist og pist.. Personligt tror jeg, at Anne Mette Ipsen skulle have ventet et par år med at kaste sig over at skrive en selvbiografi. Det virker ikke til, at hun personligt har fået bearbejdet tingene i sådan en grad, at hun er parat til at lukke og og invitere offentligheden indenfor.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Rejse frem mod nu

Rejse frem mod nu