Nedsat pris! Rejse uden ende: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Rejse uden ende: roman (Bog, Indbundet)

Af: Stig Dalager

Forlag: People sPress
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 596
Dato for udgivelse: 1-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771596205
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

230,95 kr

-23%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

REJSE UDEN ENDE er en stort anlagt roman om den svenske diplomat Raoul Wallenberg og hans formidable indsats under Anden Verdenskrig og efterfølgende tragiske skæbne i Gulag-systemet i Sovjetunion.


I sommeren 1944 ankommer Wallenberg som 31-årig med sin nyvundne diplomatstatus som sekretær ved Den svenske legation til Budapest for at "redde så mange jøder som muligt". Men det, der var tænkt som en to-måneders "mission" med det mål muligvis at kunne redde nogle hundrede jøder fra deportation, udvikler sig under stadig forværrede betingelser for Wallenberg og hans hjælpere og krigens optrapning til at blive en enestående redningsaktion for titusinder af liv.


REJSE UDEN ENDE er en roman om en ung mand, der i et fikspunkt i historien tager chancen for - på trods af angst og kriser undervejs og med livet som indsats - at gøre sin empati med nødstedte til noget håndgribeligt. Wallenberg er en praktisk eventyrlysten idealist, der aldrig - selv under sin livslange fængsling - opgiver sine drømme. I romanen lever de fortsat.   


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rejse uden ende: roman

Rejse uden ende: roman