Rejsen ind i Ringen: en børneroman (Bog, Hardback)

Af: Johanna Sinisalo

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 206
Dato for udgivelse: 15-5-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Birgita Bonde Hansen
Illustrator: Miisa Lopperi
ISBN-13: 9788771411256
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Möbiuksen maa
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Finsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

79,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En eventyrlig rejse til en anden verden
Rejsen ind i ringen
Fornøjelig science-fiction for børn – og lidt ekstra for de voksne
Rejsen ind i Ringen er finske Johanna Sinisalos hyggelige fortælling om pigen, Pi, hvis bedste ven lige er flyttet. Desuden er Pis yngste storesøster for nylig blevet medlem af den yderst kedelige ´bh-klub´. 
En dag finder Pi et smukt og detaljeret armbånd, og da hun tager det på, befinder hun sig pludselig på indersiden af Ringen - en gigantisk verden formet som en ring, der har en slående lighed med armbåndet om hendes håndled. Denne verden er helt anderledes: landskabet er gyldenbrunt og lilla, der er to sole på himmelen, samt broccolitræer, buske af lav og smukke stråleblomster. Hun bliver hurtigt venner med Puf, et væredyr, som er født utroligt klog, men bliver dummere for hver time, der går, og omkring dem er der snulut i hundredvis, Vandrehøje med ærbødige, dybe stemmer, og skræmmende pighaler. Og katten, der både er der og ikke er der på samme tid.
Men der er noget i vejen med denne verden, og Pi er den eneste, der kan redde Ringen fra at gå til grunde. Pi må derfor tøvende påtage sig den skræmmende opgave at rejse over Randbjergene til Ydersiden og finde ud af, hvad der foregår, før det er for sent.
Johanna Sinisalo har skrevet en bog, der både kan tryllebinde og pirre børns fantasi og på samme tid underholde forældrene med små referencer til videnskabelige begreber og andre litterære værker. Rejsen ind i Ringen har noget for enhver alder, men er mest af alt en fantasifuld rejse med en pige, som mange børn vil kunne relatere til.
Johanna Sinisalo modtog Finlandia-prisen for sin første roman, hvis engelske oversættelse senere også blev prisvindende. Desuden var hun i 2009 nomineret til en Nebula-pris.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rejsen ind i Ringen: en børneroman

Rejsen ind i Ringen: en børneroman