Nedsat pris! Rejsning
Kategorier / sektioner:

Rejsning (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Birgit Lynge

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793724792
Udgave: 1. (19-11-2018)
Oplag: 1. (19-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 188
Omslagsgrafiker: Katrine Hestvang Risager Skaaning
Omslagsillustrator: Alba Gonzales
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
143,40 kr
98,00 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Rejsning er, ifølge en mandlig læser, en roman skrevet for modne mænd og kvinder. Bogen handler om den altopslugende kærlighed til et andet menneske. En kærlighed så vild, så stærk, så smuk og så farlig, at man risikerer at miste kærligheden til sig selv og til alt det, der i længden er nødvendigt for at leve og ånde frit. Det er en gribende fortælling om to elskende i 1990’ernes herregårdsmiljø i Danmark; en roman, der bevæger sig mellem nutidens og fortidens filmiske flashbacks; en kraftfuld og smuk beskrivelse af et skæbnesvangert møde mellem ham og hende. De er elskende i sjælen. Hvordan håndterer de dette i et jordiske liv?     


Uddrag af bogen 

En symfoni af afspillet liv komponeres imellem dem. Den er orkestreret med søen på den ene side af jagthytten, med havet på den anden side og med sikahjortene græssende i flok omkring hytten. Der er kun dem og alt det, der forener dem. Det er et paradis, hvor man må spise af alt. Det er et paradis, hvor mand og kvinde opløftes til skibets dæk og nedsænkes i døbefontens velsignede dråber af elskovssafter. Til himlene rækker libido. Symfoniens klimaks høres med en fuldt klingende lyd: Et brøl og et skrig som slutter med hendes stemme i grædende sang, i librettoen skrevet netop til hende. ”Hvis jeg skal dø nu, så vil mit liv allerede være fuldbragt.” Det hører hun sig selv hviske. Det hører han hende råbe. Som en jubel og taksigelse. Hun falder og falder.       


Om forfatteren 

BIRGIT LYNGE har vist, at hun favner himmel og jord. Hun har tidligere udgivet seks bøger, faglige og crossover-litteratur om visualisering og sansning, om at følge sit hjerte og sine drømme, om at være tro mod sig selv ”med livet i hånden”. Hun har desuden forfattet og udgivet cd’erne Regnbuerejsen, Centrering og gør-det-selv-cd’erne SYNG SELV! om den guddommelige sang til at læge sjælens sår. Lynge er magister i musikvidenskab og -terapi og mester i selv at følge sine drømme. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Rejsning

Rejsning