Relationel koordinering i praksis: Metoder til bedre beslutninger og samarbejde på tværs Forstør
Kategorier / sektioner:

Relationel koordinering i praksis: Metoder til bedre beslutninger og samarbejde på tværs (Bog, Paperback)

Af: Bo Vestergaard

Forlag: LEAD READ
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 9-7-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788799640324
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

298,30 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvordan kan du hjælpe grupper med at træffe bedre beslutninger og handle koordineret? Relationel koordinering i praksis beskriver konkrete metoder og giver trin-for-trin-opskrifter og varianter af metoder.   
Det teoretiske fundament er en ny kobling af forskningen i relationel koordinering, psykologisk tryghed og kollektiv intelligens. Det skaber en klar praktisk-teoretisk ramme for at facilitere grupper, der skal lykkes med en kompleks fælles opgave.
Bogen er til:
Ledere, projektledere, koordinatorer og konsulenter, som hjælper grupper med at lykkes når den fælles opgave er præget af uforudsigelighed og gensidig afhængighed.
Grupper, som gerne vil vide, hvilken adfærd der gør det sandsynligt, at de i fællesskab kan træffe kloge beslutninger og handle koordineret. Og ikke mindst: hvilken almindelig og ofte velment adfærd deltagerne bør minimere eller helt undgå
Undervisere og ledelsesstuderende, som er optaget af, hvordan relationel koordinering, psykologisk tryghed og kollektiv intelligens kan omsættes til praksis.
Bogen gør relationel koordinering lettilgængelig og omsætter forskning til praksis. Den er fuld af handlingsrettede teorier og metoder, der viser, hvordan du kan lede effektiv ansigt-til-ansigt-koordinering. 
Jody Hoffer Gittell, Professor, Brandeis University, Heller School Executive Director, Relational Coordination Research Collaborative 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Relationel koordinering i praksis: Metoder til bedre beslutninger og samarbejde på tværs

Relationel koordinering i praksis: Metoder til bedre beslutninger og samarbejde på tværs